EDUCATIE

Kooklessen voor kinderen waarin ze op een speelse manier bewust worden over voeding en leren koken.
De kinderen ruiken, voelen, proeven, bakken, stomen, snijden, kloppen, kneden, stampen en eten de prachtige creaties die ze samen maken ook op!
De activiteit wordt aangeboden naschools in een groep van ongeveer 10 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.
De kinderen hebben een lessenserie van minimaal 10 lessen. Op deze manier maken de kinderen een ontwikkeling. Op de laatste les kunnen ze veel van de dingen die ze hebben geleerd laten zien aan hun ouders, vriendjes en vriendinnetjes wanneer we de deuren open gooien van ons eigen restaurant!  
Aan het einde van alle lessen ontvangen de kinderen hun SUPERCHEFKES diploma met een leuk en leerzaam receptenboekje van de gerechten die we gemaakt hebben.
Deze workshop vindt o.a. plaats via Talententent in de Rivierenbuurt en Buitenveldert te Amsterdam. Met een stadspas zijn de kosten €1,50 per les.

De lessen zijn op verschillende plaatsen in en buiten school inzetbaar.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact op!

Voor festivals en andere vieringen is er de enige echte;
RUIKEN VOELEN PROEVEN QUIZ!!! Geblindoekt gaan de kinderen op ontdekking naar het soort groenten, fruit of kruid ze ruiken voelen of proeven. Hebben ze 3 keer goed (dat zal ze altijd lukken ;-)) dan mogen ze met elkaar een heerlijk gezonde smoothie bouwen en lekker opdrinken.  
De lessen worden gegeven door Paul Vlugman, kok en docent met een liefde voor  mooie eerlijke producten en eenvoudig, lekker eten. Hij heeft vanaf zijn tienerjaren in verschillende keukens in binnen- en buitenland gewerkt. Als kind was zijn droom om kok te worden op een schip en de wereld over te reizen. Deze wereld is nu in de keuken en het bootje in de grachten van wereldstad Amsterdam.